Home
Agjensioni
Relacionet ne Kosove
Check in Airoport
Kontakt
Fotografit
Libri Vizitoreve
Informohu
Titel der neuen Seite
</font


Udhëtime te rregullta ne Kosovë gjdo ditë nga e.Hëna-te Dielën!..

                              Prizren>Prishtinë/Prishtinë>Prizren

Nisjet: Prizren > Prishtinë                  Kthimet: Prishtinë > Prizren

Prizren Rahovec Malishev Prishtinë
06:00 06:45 07:25  08:30
06:35 08:00 08:35 O9:45
11:45  12:00  12:40 13:30
  12:45 13:20 14:30
Prishtinë Malishev Rahovec Prizren
09:15  10:20 11:00 11:45
10:20 11:20  11:45  
14:30 15:35 16:05 16:55
15:00 16:00  16:35 17:35

            Sidhe Relacion i ri  Prizren -Rahovec Prishtin

Prizren Rahovec Malishev Prishtinë Prishtinë Malishev Rahovec Prizren
15:15 16:15 16:55   19:00 20:00 20:30 21:15

                       Sidhe Prizren>Rahovec>Prizren

 Nisjet:Rahovec > Prizren Kthimet:Prizren > Rahovec
07:55 09:35
10:45 11:45
13:00 15:15
19:10 18:00
                                        Seshpejti edhe relacione te reja..

Me Autobus modern dhe Staf te sinqert i cili kujdeset per ju dhe Bagazhin tuaj gjat udhetimit..

 

 

 

 

 


=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=