Home
Agjensioni
Relacionet ne Kosove
Check in Airoport
Kontakt
Fotografit
Libri Vizitoreve
Informohu
Titel der neuen Seite
</font
Çdo ditë linja të rregullta: Prizren >Rahovec> Malishev> Prishtine
T
U
R
I
Z
E
M

"Mendi-Tours"
Prizren


 

Agjensioni Turistik


Misioni i firmës sonë është që ti ofrojm klientëve tanë shërbime sa më kualitativ me autobusa komod dhe të klimatizuar, sipas standardeve evropian si dhe një staf te profesionalizuar.
Udhë
tarë të nderuar rehatia juaj është suksesi ynë, prandaj nëse dëshironi që udhëtimi juaj të mbahet në mend iu lutem të na kontaktoni''
 
F
L
U
T
U
R
I
M
E

Orari i punes ne Agjenision

nga e hëna deri të shtunën

 07:45 deri 17:30 
Ne Rahovec te Stacioni i Autobusave

 

Tel:++377/44/204408 ++381/29277574  
   e-mail: mendi_tours@hotmail.com    

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=