Home
Agjensioni
=> Rezervo Olnine
Relacionet ne Kosove
Check in Airoport
Kontakt
Fotografit
Libri Vizitoreve
Informohu
Titel der neuen Seite
</font
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 

Agjensioni Turistik "Mendi-Tours" ne Rahovec te stacioni i Autobusave
Fluturime nga Prishtina
Düsseldorf
Köln/Bonn 
Hannover
Berlin
Frankffurt
München
Hamburg
Stuttgart
Basel/Mulhouse
Zürich
Genve
Wien
Tiran
Ljublana

Mire se vini
"Mendi-Tours"

    Prizren


Tel:++377/44/204408 ++381/29277574
  e-mail:  mendi_tours@hotmail.com      

Agjensioni Turistik "Mendi-Tours" ben shitjen e biletave me Airoplan nga Prishtina ne te gjitha destinacionet Nderkombetare dhe anasjelltas
Klienteve u rekumandohet qe ti permbahen rregullave per Fluturim  kliko (Check in Airoport) 
Bejm  edhe shitjen e biletave per destinacionet nderkombetare me Autobus dhe Traget
Udhetime me Autobus
Kosov
Kroaci
Austri
Gjermani-Zvicer
Kosov
Itali

Gjermani-zvicer
si dhe neper Serbi
rehatia juaj është suksesi ynë.....udhetoni me "Mendi-Tours" udhetoni me më të mirët...

=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=